Un deputat PNL da de pamant cu Dan Barna: „Omul e mincinos sau nebun? Ne spune de trei ani ca ei nu mint”

31

Deputatul PNL Pavel Popescu a scris, pe Facebook, ca un partid nou „ne spune de 3 ani ca ei nu mint”, iar „candidatul lor la prezidentiale” spune ca daca era presedinte nu s-ar fi intamplat tragedia de la Carcal. Popescu se intreaba retoric daca acesta este „mincinos sau nebun”.

Loading...

„Un partid nou ne spune de 3 ani ca ei nu mint. Azi, candidatul lor la prezidentiale ne spune ca daca era Presedinte, nu se intampla tragedia de la Caracal. Acum decideti voi: omul e mincinos sau nebun? Pentru a doua varianta, va reamintesc solutia pe care am propus-o prin initiativa legislativa #faranebuni”, a scris, pe Facebook, deputatul PNL Pavel Popescu.

Acesta a publicat un link catre o initiativa legislativa depusa de el la Camera Deputatilor prin care este propusa modificarea Legii 2018/2015 privind alegerea Senatului si a Camerei Deputatilor, precum si pentru organizarea si functionarea Autoritatii Electorale Permanente.

Proiectul de lege vizeaza introducerea unei noi prevederi pentru inregistrarea candidaturii la un scrutin electoral: avizul psihologic.

Reactia liberalului vine in contextul in care liderul USR Dan Barna a declarat, miercuri seara, la TVR1, ca daca ar fi fost presedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi intamplat.

„Daca eu as fi fost presedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi intamplat, pentru ca nu a fost un incident nefericit, ci efectul unei degradari continue de ani de zile a ceea ce inseamna functionarea institutiilor statului pe standarde minime, adica asigurarea sigurantei cetateanului, furnizarea sigurantei pentru cetateni”, a afirmat Dan Barna.