Tupeu marca PSD: Alexandru Stanescu, fratele baronului Paul Stanescu, propus de PSD ca vicepresedinte ANRE. Ciolacu: „Nu a mai avut loc pe listele parlamentare”

Partidul Social Democrat l-a propus pe fostul parlamentar Alexandru Stanescu, fratele secretarului general al PSD, Paul Stănescu, în funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energie. Președintele PSD Marcel Ciolacu a explicat in stilul social democrat de ce a fost propus.

Marcel Ciolacu a spus că nominalizarea lui Stănescu pentru funcția de vicepreședinte al ANRE, în locul lui Marian Neacșu care a fost numit secretar general al Guvernului, nu are legătură cu faptul că fratele său, Paul Stănescu, este secretarul general al PSD.

Loading...

„Este propunerea din partea grupului PSD, avem dreptul să o facem și este propunerea noastră. Este un fost parlamentar, a fost președinte și de comisie, la comisia de agricultură. A contat foarte mult că este unul dintre foștii parlamentari care nu a mai avut loc pe listele parlamentare. Vă va răspunde dânsul ce îl recomandă. Oamenii care au avut mai multe mandate și care au experiență parlamentară este posibil să mai fie numiți”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de Digi24.

Alexandru Stănescu a absolvit în 1986 Facultatea de Mecanică Agricolă București. Anterior mandatelor de deputat a fost între 1986 și 1993 inginer la S.C. Agromec Vișina S.A, iar între 1994 și 2012 a fost director general la S.C. Agromec Bucinișu S.A.