Tupeu fara limita pentru hoti in guvernarea PSD! Au jefuit o sectie de politie din localitatea facuta celebra de Adrian Nastase!

2

O sectie de politie din Cornu, Prahova, a fost tinta unei spargeri in noaptea de luni spre marti, relateaza Ziarul INCOMOD.

Loading...

Aparent, hotii au furat o serie de componente IT, aflate sub sechestru in unitatea respectiva drept corpuri delicte.

Cu privire la acest caz, a carui anchetare este coordonata de un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Campina, reprezentanti ai Politiei Prahova au facut urmatoarele declaratii:

“In referire la aspectele aparute in spatiul public, legate de intrarea prin efractie in sediul Postului de Politie Comunal Cornu, in noaptea de 19/20 august, facem urmatoarele precizari:

In ziua de 20 august a.c., ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul ca din sediul postului au fost sustrase anumite componente IT ce se aflau depozitate si sigilate ca obiecte corp delict.

In prezent, cercetarile sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Campina, in vederea identificarii autorilor si luarea masurilor ce se impun.”