Traian Basescu stie cum va ajunge Dancila sa conduca PSD: „Doamna Dancila creste, mai cu un CEx, mai cu un sex”

9

Traian Basescu a declarat ca Viorica Dancila va fi aleasa presedinte al PSD. Fostul presedinte nu a ratat ocazia sa fie „spiritual” amintind gafa premierului. „Doamna Dancila creste, mai cu un CEx, mai cu un sex, le incurca dansa”.

Loading...

”Va fi presedinta PSD si premier pentru ca are atuul maxim, le spune „baieti, daca nu sunt si presedinta PSD luati mandatul meu de prim-ministru de aici”, dar nu il da lor, se duce si il preda la presedintele Iohannis si atunci ii seaca la inima si nimeni nu va juca varianta iesirii de la guvernare. Ganditi-va ca ai un premier, ca ar vrea sa candideze la functia de presedinte al partidului din care provine si ca partidul ii spune „nu”, pai pe buna dreptate isi depune mandatul premierul. Acum asta e principiul, faptul ca este doamna Dancila in postura de a face acest joc este doar un ghinion al PSD, faptul ca nu a fost un om de prima dimensiune politica, dar uite ca si doamna Dancila creste, mai cu un CEx, mai cu un sex, le incurca dansa”, a afirmat Traian Basescu, luni seara la Digi 24, intrebat daca va supravietui PSD si daca Viorica Dancila va fi aleasa presedinte al partidului, relateaza Mediafax.

Acesta a adaugat ca, desi nu este la un alt nivel politic, Viorica Dancila pare mai relaxata si destul de libera: „Nu este la un alt nivel, dar imi pare mai relaxata, cert e ca e destul de libera si acum vad ca isi asuma sa nu dea prin OUG Codul administrativ, mult asteptata de baroni, pentru pensiile speciale. A fost respins de CCR si sa vii cu o OUG suna rau, care nu e din categoria actelor pe care le respecti cand le face premierul. Ai o decizie a CCR care spune ca pensiile speciale sunt o pomana neconstitutionala, iar acum sa vii sa dai prin OUG nu merge”, a conchis Basescu.

Premierul Viorica Dancila a gafat in sedinta Comitetului Executiv National, spunand in loc de CEx, cea ce inseamna prescurtarea numelui forului, cuvantul sex, potrivit unor surse.