Traian Basescu: „Mircea Diaconu arata in fata Ateneului Roman ca un aurolac de prin Cismigiu! Nici nu stiu daca era foarte curata camasa, nu mi-a parut suficient de curata pentru Ateneu”

22

Traian Basescu a declarat miercuri seara, la Realitatea TV, intrebat ce impresie are despre prestatia politica a lui Mircea Diaconu de pana acum, ca acesta putea macar „sa nu fi fost ca un aurolac de prin Cismigiu” atunci cand a facut anuntul candidaturii la prezidentiale in fata Ateneului Roman.

Loading...

„L-am vazut penibil in fata Ateneului. Daca tot te-ai dus sa iti faci lansarea intamplatoare in fata Ateneului Roman macar sa nu fi fost ca un aurolac de prin Cismigiu. Asa arata Mircea Diaconu in fata Ateneului. In fata Ateneului trebuia sa se duca in frac. Exagerez de buna seama ca batea soarele, dar putea sa aiba camasa, o cravata, ca era in fata Ateneului Roman, in Panteonul culturii romanesti. Era transpirat tot, descheiat la camasa, nici nu stiu daca era foarte curata camasa, nu mi-a parut suficient de curata pentru Ateneu”, a afirmat Traian Basescu, miercuri seara, la Realitatea Tv.

Fostul presedinte a adaugat ca Mircea Diaconu prezidentiabil al Aliantei ALDE- Pro Romania este un joc facut de Calin Popescu Tariceanu care si-a dat seama ca nimeni nu vrea sa il preia candidat pentru un mandat la Cotroceni.

„Deci este un joc pe care Tariceanu l-a acceptat pentru ca si-a dat seama ca nimeni nu e dispus sa il preia ca si candidat la prezidentiale. si a venit Mircea Diaconu care i-a scos din dificultate si pe unii si pe altii. Mircea Diaconu de altfel un alt oportunist, pe care mi-aduc aminte ca l-am facut si director general la Nottara si pe urma nu mai prididea cum sa ma injure”, a conchis Basescu.

Mircea Diaconu a anuntat, duminica in fata Ateneului Roman, ca va candida independent la prezidentiale. ALDE a decis luni iesirea de la guvernare si o alianta cu Pro Romania.

Cele doua partide au semnat, miercuri, un protocol pentru sustinerea candidatului independent la prezidentiale Mircea Diaconu, numele colaborarii ALDE si Pro Romania fiind „Alianta pentru un Om”.