Traian Basescu a rabufnit: „Barna si Orban l-au vandut pe Nicusor Dan. Corupta Firea va castiga alegerile”

138

Traian Basescu a publicat, sambata noapte, aproape de miezul noptii, un mesaj pe Facebook in care ii ataca violent pe liderii PNL si USR, sustinand ca acestia l-au „vandut” pe Nicusor Dan. „Asa cum arata sondajele azi, Nicusor Dan, PNL si USR – PLUS pierd Capitala. Sper sa nu am dreptate, dar daca va fi asa draga Orban Ludovic, eu te scot in suturi de la Palatul Victoria si te las fara serviciu”, a scris Basescu, furios ca Nicusor Dan a anuntat un sondaj in care fostul presedinte ar avea doar 9% din voturi la Primaria Capitalei, transmite Aktual24.

„Nimic de vanzare pe taraba cu voturi! Daca Nicusor Dan ar fi un tanar, l-as compatimi pentru naivitate. Dar pentru ca la 51 de ani a acceptat compromisul sulfuros al eliminarii PMP din alianta care il sustinea la Primaria Capitalei este primul vinovat, in conditiile in care PMP l-a propus si indraznesc sa spun, l-a impus ca si candidat al dreptei. Oricum PNL nu avea cu cine defila.

Loading...

In cursul zilei de sambata, liderii USR si PNL, Barna si Orban, l-au scos la plimbare prin targ ca pe urs, pe insusi Nicusor Dan. Nenorocitii i-au legat de gat un carton mare pe care au desenat niste cifre, au scris sub ele SONDAJ falsificand realitatea momentului. Sa faci asta in ziua in care casele de sondaje isi fac calibrarea si toate partidele importante afla intentia de vot a momentului este o mare prostie.

Ca mie mi-au taiat 10 procente este doar o incercare disperata de a redirija voturile mele. Nu se va putea pentru ca sunt pe trend de crestere si nu se stie cand si unde ma opresc.

Drama politica este ca reprezentantul PNL si al neomarxistilor din USR este pe punctul de a pierde alegerile in favoarea unei primarite care este profund corupta, care timp de 4 ani nu a facut nimic altceva decat sa cumpere voturi cu bani din taxele bucurestenilor si sa minta.

Barna si Orban l-au vandut pe Nicusor Dan inainte de inceperea campaniei, cand, in ultima clipa au scos din alianta PMP care ar fi garantat victoria dreptei, la fel cum de un an asigura guvernului Orban mentinerea la guvernare blocand motiunile de cenzura.

Asa cum arata sondajele azi, Nicusor Dan, PNL si USR – PLUS pierd Capitala. Sper sa nu am dreptate, dar daca va fi asa draga Orban Ludovic, eu te scot in suturi de la Palatul Victoria si te las fara serviciu.
In ce ma priveste le-as sugera liberalilor si unor ziaristi si analisti, sa inceteze cu zvonurile ca voi renunta in ultima clipa in favoarea nefericitului Nicusor Dan. In cariera mea politica nu am vandut niciodata voturi, din respect pentru cei care mi le-au dat. Nici nu am cumparat, din respect pentru mine”, a scris Basescu pe Facebook.

Nicusor Dan a prezentat sambata sondaj de opinie telefonic realizat pe 16 si 17 septembrie de compania Novel Research pe un esantion de 840 de bucuresteni si cu o marja de eroare. 3,4%.

Astfel, Nicusor Dan a indicat ca, potrivit acestui sondaj, 54% dintre intervievati au raspuns ca Gabriela Firea nu merita un nou mandat, 33% au raspuns ca merita un nou mandat, iar 11% nu au raspuns. De asemenea, el a aratat ca 69% dintre respondenti au raspuns ca va fi o competitie cu un rezultat strans la Primaria Capitalei.

In ceea ce priveste intentia de vot pentru Primaria Generala, conform acestei cercetari prezentate de candidatul sustinut de PNL si USR PLUS, este urmatoarea: 33% pentru Nicusor Dan, 30,5% pentru Gabriela Firea, 18,15% – indecisi, 9% pentru Traian Basescu si 9% pentru alti candidati.