Toni Grecu, dupa ce a fost internat cu Covid: „Sentimentul a fost ca intru intr-o ghena”

52

Cunoscutul actor Toni Grecu (61 de ani), membru-fondator al grupului „Divertis”, a povestit clipele dificile prin care a trecut la inceputul anului, atunci cand s-a infectat cu coronavirus si a avut nevoie de spitalizare.

Toni Grecu si-a relatat experienta nefericita petrecuta in spitalul „Matei Bals” in cadrul unui podcast moderat de Mihai Bobonete.

Loading...

„Sentimentul pe care l-am avut cand am intrat in sectia de Covid a fost ca intru intr-o ghena. E un loc de care oamenii trebuie sa se fereasca, un loc infectat, mizer. Ai sentimentul ca omenirea a inventat o ghena in care arunca niste semeni ca sa treaca printr-o experienta extrem de grea. Bolnavul de Covid e atat de singur acolo, cum nu mai e niciun alt bolnav. Ai un soc”, a declarat Toni Grecu.

„Am stat cu masca trei saptamani, am luat 8-10 litri de oxigen la inceput, dupa care a scazut treptat pana la un litru”, a mai spus acesta.

„Cand am ajuns la spital, dupa trei zile de stat acasa, eram cu plamanii jumatate praf. N-am fost in forma de a ajunge la ATI, sa fim seriosi, erau oameni cu mine in salon care luau 22 de litri de oxigen, aveau plamanii praf”, a completat Toni Grecu, care este in prezent vindecat.