„TNL TECH HUB -Smart Administration” – Exemple de buna practica din secolul 21 a primarilor liberali pentru Bucurestiul condus de Firea!

14

Tineretul National Liberal organizeaza sambata, 6 iulie, a doua editie a evenimentului “TNL TECH HUB -Smart Administration” care va pune accent pe experientele primarilor liberali din municipii si orase in care administratia s-a modernizat, pe transparentizarea, simplificarea colectarii si cheltuirea responsabila a banilor publici si pe implementarea de solutii inteligente pentru cresterea mobilitatii persoanelor.

Loading...

Evenimentul incepe la ora 13.00 si va avea loc in gradina sediului central al PNL – Aleea Modrogan 1.

Programul evenimentului va cuprinde o sesiune de prezentari experiente si puncte de vedere in domeniul smart administration, oferite de:

Mara Mares, Presedinte, Tineretul National Liberal
Ludovic Orban, Presedinte, Partidul National Liberal
Emil Boc, Primar, Primaria Municipiului Cluj-Napoca
Violeta Alexandru, Presedinte PNL Bucuresti
Vlad Oprea, Primar, Primaria Orasului Sinaia
Bogdan Pivariu, Viceprimar, Primaria Floresti
Catalin Codreanu, Presedinte Coalitia pentru Economie Digitala
Felix Patrascanu, CEO Fan Courier

Ulterior, cei peste 150 de tineri care vor participa la eveniment – liberali, consilieri locali si judeteni, membri ai echipelor Tineretului National Liberal care se pregatesc sa se implice in administratie – se vor grupa pe ateliere discutand in jurul unor proiecte – solutii pentru modernizarea administratiei. La finalul evenimentului va fi adoptata o propunere de rezolutie in domeniul smart administration asumata de TNL.