Teodorovici, discurs razboinic la adresa protestatarilor: „Mergem peste ei. Suntem hoti, suntem criminali, cum ne fac ei pe noi? Nu spune nimeni sa dam in ei, dar nu poti sa-i lasi!”

9

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a avut un discurs extrem de agresiv la adresa protestatarilor #Rezist si a partidelor de Opozitie in cadrul conferintei judetene a PSD Dolj.

Loading...

Teodorovici le-a cerut pesedistilor sa renunte la atitudinea defetista si „sa mergem peste ei”. „De ce sa acceptam umilintele la care suntem supusi zi de zi? Suntem hoti, suntem criminali, cum ne fac ei pe noi?”, a spus Teodorovici in fata pesedistilor. Mentionam ca presa a fost data afara anterior acestui discurs din sala.

„S-a spus foarte mult ca trebuie sa fim ingaduitori, sa intoarcem celalalt obraz. Nu mai vreau sa accept asemenea magarii. Anumiti colegi puneau sa fim calmi, sa nu provocam, sa nu, sa nu. De ce sa nu? Dar de ce sa nu? De ce sa nu mergem peste ei, noi? Sa castigam terenul pe care ei l-au pierdut acum. De ce sa acceptam umilintele la care suntem supusi zi de zi? Suntem hoti, suntem criminali, cum ne fac ei pe noi? Aveti familii, avem familii toti, avem copii. Ce poate fi in mintea unui copil cand vede ca taica-tu, maica-ta sunt criminali? Cum poti sa accepti o astfel de abordare?

Merge prin tara pe la comunitati locale. Si vin cativa ametiti dupa noi si incep sa injure. E drept, nu sunt multi. Se muta dupa noi, sa ne faca sa nu mai scoatem capul din bloc, sa nu mai iesim in strada, sa nu mai vorbim cu oamenii. Sa nu mai transmitem mesajul nostru, corect, curat si sincer. Si pentru asta tot trebuei sa acceptam aceasta abordare. Nu spune nimeni sa dam in ei, dar nu poti sa-i lasi!”, a declarat Teodorovici, nervos, in fata a peste 1.000 de pesedisti din Dolj.

Presedintele PSD, Viorica Dancila, si presedintele executiv, Eugen Teodorovici, au participat marti la Conferinta PSD Dolj, care a avut loc la Centrul Multifunctional Craiova.