Tariceanu, umilit de Daniel Constantin, Pro Romania: „Tariceanu este un rebut politic! Du-te frate cu Dragnea pana la capat!”

7

Prim-vicepresedintele Pro Romania, Daniel Constantin, a anuntat, luni seara, la Realitatea TV ca va face orice ii sta in putinta pentru a impiedica o alianta intre formatiunea sa si ALDE. „Tariceanu este un rebut politic”, a subliniat Constantin.

Loading...

„Tariceanu cauta si inteleg ca decizia e luata sa iasa de la guvernare si sa faca alianta cu Pro Romania. Indiferent ce se intampla, eu ca fondator al Pro Romania nu o sa fiu niciodata de acord sa facem vreo combinatie politica cu dl Tariceanu. Sunt si altii (din Pro Romania – n.red.) care nu vor fi niciodata de acord. Pro Romania s-au construit pentru viitor. Unii colegi vor grupuri comune. Tariceanu este un rebut politic, au zis cetatenii la vot”, a declarat Constantin.

Un alt lider de forta al Pro Romania care se impotriveste aliantei cu ALDE este Mihai Tudose. Recent, el l-a indemnat sa mearga cu Dragnea pana la capat, amintind ca l-a refuzat cand i-a cerut ajutorul pentru a nu fi schimbat din functia de premier.

„Nu a vrut. El a vrut cu Dragnea. A vrut la putere si in conditiile alea, cu Dragnea, intelegeti de toate din asta. Pai du-te frate cu Dragnea pana la capat, atunci. Acum nu vrei tu sa mergi singur, sa candidezi tu singur la alegeri, tu cu cei 4%? El azi e la guvernare, azi e Viorica Dancila prim-ministru si reprezinta Romania si datorita – sau din cauza – lui Tariceanu. Punct”, a spus Mihai Tudose.