SUPERCOM, un partener de încredere pentru județul Cluj

114

Supercom a început colaborarea cu Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj, în urma participării și câștigării licitațiilor publice inițiate pentru servicii publice de salubrizare stradală și deszăpezire, respectiv a serviciilor de colectare și de transport al deșeurilor municipale. 

Supercom dispune de flota solicitată în documenția de atribuire, atât Euro 6, cât și echipamente electrice. Compania va avea în județul Cluj un număr de peste 500 de angajați.

Loading...

“Nu bucurăm să anunțăm semnarea acestor contracte noi. Câștigarea celor două licitații publice este încă o dovadă a profesionalismului și a eficienței companiei Supercom. Suntem unul dintre cei mai mari operatori din România și avem nu doar o obligație de business, ci și o obligație față de cetățeni de a investi constant în echipamente și utilaje care ne asigură îmbunătățirea activității. Misiunea noastră este de a oferi servicii de salubritate la cele mai înalte standarde europene,” a declarat Ilie Ionel Ciuclea, Președinte al S.C. Supercom S.A.

Supercom va începe activitatea de salubrizare stradală și deszăpezire în sectorul I al municipiului Cluj-Napoca la data de 1 martie 2021. Contractul, în valoare de aproximativ 74.000.000 lei, are o valabilitate de cinci ani. Sectorul I, care va fi deservit de Supercom, cuprinde 350 străzi din cartierele Mănăștur, Zorilor, Plopilor, Dâmbu Rotund, Gruia, Grigorescu și o parte din zona centrală (strada Cuza Vodă, Piața Mihai Viteazu, străzile I. P. Voitești, Horea și Căii Ferate).

Începând cu data de 2 aprilie 2021, Supercom va colecta și transporta deșeurile municipale în 37 de localități din aria orașelor Turda – Câmpia Turzii – Gherla – Dej și va deservi o populație de 230.000 de locuitori. Contractul, în valoare de aproximativ 273.500.000 lei, are o valabilitate de 10 ani.

Supercom S.A. este o companie cu capital 100% românesc și unul dintre cei mai mari operatori de salubritate din România. Compania își desfășoară activitatea în mod sustenabil în București, Cluj, Dâmbovița, Bistrița, Hunedoara, Caraș-Severin, Ilfov, Ialomița și Gorj.