Superbet majoreaza de la 1 Ianuarie 2020 salariul tuturor operatoarelor din agentii!

60

Incepand cu ianuarie 2020, Superbet, liderul pietei de pariuri sportive din Romania, va majora salariul net cu 100 de lei (o majorare cu 180 de lei brut) al operatoarelor din cele aproape 1.300 de agentii pe care le opereaza la nivel national.

Loading...

Astfel, salariul de incadrare brut, impreuna cu bonusurile si tichetele de masa vor ajunge la peste 3.500 Lei/operator. Efortul financiar anual al companiei pentru aceasta marire este de aproximativ 1,5 milioane de euro.

Prin aceasta decizie, managementul companiei doreste sa rasplateasca performantele colegilor care se afla in fiecare zi intr-o relatie directa cu jucatorii Superbet. Ei contribuie la mentinerea Superbet pe primul loc in topul preferintelor romanilor si transmit tuturor o imagine pozitiva despre companie, produsele ei si Super-echipa grupului.

Marirea de salariu dubleaza toate celelalte beneficii de care se bucura toate operatoarele Superbet: bonuri de masa, prime de Craciun si Paste, abonament la clinica privata cu analizele anuale incluse, salariu platit integral pe cartea de munca si multe altele, bonus aniversar la fiecare nou an implinit de la angajare, bonusuri la deschidere de agentie, pentru recomandare unui prieten care se angajeaza in companie etc. De mentionat si ca toti angajatii Superbet, inclusiv operatoarele, au avut mereu salarii mult peste cel minim pe economie.

Domeniul Betting & Gaming are o dinamica accelerata. Grupul Superbet recruteaza saptamanal personal pentru reteaua sa de agentii care este si cea mai extinsa din Romania. Cu cei peste 3.500 de angajati, Superbet este cel mai mare platitor de taxe si impozite din industria de profil si printre cei mai mari contribuabili la bugetul national cu cele aproape 57 de milioane de euro platite in 2018.

Despre Superbet

• Fondat in 2008, grupul Superbet opereaza o retea de aproape 1.300 de agentii si are peste 3.500 de angajati.

• Grupul Superbet detine Tech Hubs in 6 tari (Anglia, Croatia, Slovacia, Austria, Polonia, Romania) si are peste 200 de angajati in domeniul IT.

• Aplicatia de pariuri sportive Superbet este cea mai descarcata si mai utilizata in Romania. Peste 700.000 de jucatori au instalat-o.

• Superbet e cel mai mare platitor de impozite si taxe in industria romaneasca de Betting & Gaming, cu 57 milioane Euro platite in anul 2018.

• intre actionarii Superbet se afla si gigantul american Blackstone (fond care administreaza investitii de peste 500 miliarde de dolari).