Strigator la cer. Politist, catre o jurnalista din TVR care a cerut ajutorul la 112: „Daca va puteti misca, daca nu e cu sange, cu foc, nu venim”

27

Un nou caz ce are in centrul atentiei Politia Romana si sistemul de urgenta 112 iese la iveala. Cristina Tilica, producator la Televiziunea Romana, a fost trimisa la plimbare, miercuri, de catre politistul care a preluat apelul ei la 112, unde sunase pentru a anunta ca este agresata intr-un magazin din Bucuresti de catre doi angajati.

Loading...

“Rusine #112! #RusinePolitia Romana! Am nevoie urgenta de un bun avocat! Am sunat astazi la Serviciul 112 in timp ce eram agresata fizic si verbal de 2 angajati ai magazinului Best Market din Teiul Doamnei nr 8. Mi-au facut legatura la politie iar politistul mi-a spus: Calmati-va, doamna, daca va puteti misca, daca puteti vorbi, daca nu e cu sange nu venim, daca nu e cu foc, nu venim! Am inchis telefonul”, a scris Cristina tilica pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, angajata TVR a mai precizat ca la al doilea apel la 112 i s-a transmis ca va fi trimis la fata locului un echipaj al jandarmeriei, care nu a mai ajuns:

“Am sunat eu la Sectia 7 de politie, a catadicsit un echipaj de la sectie sa vina. Am sunat din nou la 112 sa intreb daca mai vine echipajul de la jandarmerie si mi-au spus ca nu mai vin, au trimis de la sectie! Politistii de la Sectia 7 de politie au spus ca la ei a ajuns doar informatia potrivit careia intre mine si cei 2 angajati care mi-au spart telefonul si m-au lovit a fost doar un schimb de replici!!!Desi eram bruscata si impinsa in timp ce ii filmam, desi mi-au luat telefonul din mana si l-au spart de ciment, am reusit sa-i filmez pe agresori Ps: Angajatii magazinului au vrut sa ma oblige sa parasesc magazinul fiindca au fost amendati de cateva ori pentru tulburarea ordinii si linistii publice!”