Strigator la cer. In ziua cu peste 4.000 de cazuri noi primarul PSD al Brailei anunta victoria impotriva purtarii mastii: „Decat o viata sluga, mai bine patru ani vultur”

105

Mesaj iresponsabil al primarului PSD din Braila, Viorel Marian Dragomir. El afirma ca este o mare victorie faptul ca brailenii nu sunt obligati sa sa poarte masca de protectie, subliniind ca „decat o viata sluga, mai bine 4 ani vultur”.

„VICTORIE !!! FARA MASCA IN BRAILA !!! O poarta doar cine vrea !!!

Loading...
  1. O sa respect intotdeauna legea, chiar si atunci cand nu imi convine. DAR, o sa folosesc toate mijlocele legale pentru a apara drepturile si libertatile brailenilor si voi initia procedura de modificare a hotararilor si legilor abuzive.
  2. Conform Hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta

49/13.10.2020 aprobata prin Hotararea Guvernului 856/14.10.2020 in Braila, deoarece sunt sub 3 cazuri la 1.000 de locuitori, masca trebuie purtata doar in:
– piete
– targuri
– zone de asteptare (statii de autobuz, peroane si altele asemenea)
– faleza
– zone in care se desfasoara serbari publice sau pelerinaje
– exteriorul obiectivelor turistice
– zonele pietonale comerciale
– proximitatea institutiilor de invatamant pana la o distanta de 50 m de intrarea in perimetrul scolii

  1. Cand va plimbati in Parcul Monument, Gradina Mare sau oriunde in Braila, cu exceptia locatiilor enumerate anterior, masca nu este obligatorie, dar cei care doresc o pot purta. Acum, fiecare are dreptul de a decide !!!
  2. Persoane mai tematoare spun … dar daca nu purtam masca o sa creasca cazurile. Eu ii intreb, cu tot respectul – garanteaza cineva ca daca purtam masca nu ne infectam? Exista un studiu oficial? Personalul D.S.P. Braila a purtat masca, a respectat regulile … si totusi s-a infectat !!!
  3. Unii mi-au spus – Au trecut alegerile, esti 4 ani primar …. stai linistit … nu te pune contra curentului …. Am spus odata – DECAT O VIATA SLUGA, MAI BINE 4 ANI VULTUR !!! Nu sunt ‘vultur’, este doar un proverb romanesc adaptat.

O sa raman mereu acelasi om sincer si nu ma voi vinde pentru un post sau interes personal”, a scris primarul PSD pe Facebook.

In ultimele 24 de ore s-au inregistrat 50 de noi cazuri de imbolnaviri in Braila, iar la nivel national Romania a marcat o noua zi cu peste 4.000 de infectari.