Strigator la cer! Fetitele sunt cautate in cenusa, iar procurorii din Dolj si Olt organizeaza petreceri de lux cu politistii si judecatorii!

15

Mai multi ofiteri de politie si procurori din Olt si Dolj au participat la o petrecere de lux organizata pe un ponton de pe Dunare la doar o saptamana dupa retinerea lui Gheorghe Dinca, barbatul care sustine ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Loading...

Petrecerea din 3 august a fost organziata, pe un ponton de lux din localitatea Dubova, de un procuror din Dolj de ziua lui, fiind „condimentata” cu animatoare, potrivit paginii Observ tot de pe Facebook, care a publicat si un clip video de la eveniment.

Petrecerea ar fi costat 5.000 de euro. „Pe 5 august am implinit 40 de ani, iar pe 3 august mi-am sarbatorit ziua, la Dubova, insa departe de restul lumii, la 300 de metri de mal. Pe barca nu au fost dame de companie, ci doar partenerele de viata ale apropiatilor mei si cateva dansatoare, angajate ale organizatorilor. Mai mult decat atat, costul bauturilor s-a ridicat la 5-6.000 de lei, iar jumatate din cei 20 de invitati prezenti nu au consumat alcool. in plus, spre finalul petrecerii ne-am udat cu apa, in gluma, asa cum se observa si pe filmare. Este prima oara in viata mea cand imi serbez ziua cu o petrecere de genul acesta, am avut in jur de 20 de invitati”, a declarat procurorul Florentin Riza, pentru Cancan.

La eveniment au mai participat judecatorul Bogdan Cornea de la Judecatoria din Bals, Marin Scaete, seful politiei din Scornicesti, si profesorul Cezar Pahonie de la liceul tehnologic din Drobeta Turnu-Severin.