Stenograma sedintei PSD dupa anuntul iesirii ALDE din coalitia de guvernare! „E greu de crezut ca vom pastra guvernarea! Sa ne retragem si sa-i lasam ca pe Ciolos”

5

Premierul Viorica Dancila a convocat o sedinta de urgenta cu liderii PSD luni, dupa anuntul iesirii ALDE de la guvernare, in care au luat in discutie variantele de actiune. La finalul intalnirii Dancila a anuntat ca PSD ramane la guvernare si le-a oferit un loc in randurile social-democratilor tuturor celor din ALDE si Pro Romania care nu sunt de acord cu deciziile luate in partidele lor.

Loading...

Totusi, au existat si voci care au insistat ca pentru PSD ar fi un calcul politic mai bun sa iasa de la guvernare.

Stenograme PSD in sedinta de luni, publicate de Digi24.ro

Viorica Dancila: In spatele acestor miscari e Victor Ponta. Nu putem sa iesim de la guvernare. Puterea se castiga, nu se da! Trebuie dati afara toti cei din ALDE.

Eugen Teodorovici: Trebuie facut un calcul pragmatic daca e mai bine sa ne retragem noi sau sa fim dati jos. E greu de crezut ca vom pastra guvernarea!

Marcel Ciolacu: PSD in Opozitie pastreaza majoritatea cu ALDE si putem juca. Trebuie lasata o usa deschisa cu ALDE!

Lia Olguta Vasilescu: E de analizat daca e mai bine sa ne retragem si sa-i lasam ca pe Ciolos.

Prima sedinta de Guvern dupa anuntul ALDE ca iese de la guvernare are loc marti, de la ora 13.00. Ministrii ALDE ar trebui sa-si anunte demisiile tot astazi, mai putin Ramona Manescu, ministrul de Externe, care a declarat ca ramane in Guvern.