Sosoaca, urmasa lui Vadim in Parlament, nu s-a lasat si a facut circ la Cotroceni. Si-a dat jos masca in fata presedintelui Klaus Iohannis

78

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a anuntat, luni, dupa consultarile de la Cotroceni ca la sfarsitul intalnirii si-a dat jos masca in fata presedintelui Iohannis, transmite Aktual24.

„Aveti o problema cu masca asta. Se incalca drepturi si libertati, drepturi si libertati ale unor oameni care efectiv sunt exceptati de la purtatul mastii. (…) Mi s-a spus ca nu pot sa intru fara masca si am aratat adeverinta. M-au rugat frumos sa-mi pun macar pe gura, am tinut-o pe gura si la sfarsitul intalnirii cu domnul Iohannis, inainte de a ne desparti, mi-am dat jos masca. Este un semnal, pentru ca si noi care suferim de anumite boli si care suntem exceptati de la purtatul mastii avem drepturi. Dupa care am iesit fara masca”, a declarat Sosoaca in fata jurnalistilor.

Loading...

Delegatia AUR a ajuns cu intarziere la consultarile cu presedintele Iohannis pentru desemnarea unui nou premier. Senatoarea Diana Sosoaca a purtat masca, desi cu numai doua ore inainte anuntase ca „nu-mi pun nicio masca, domnule, mie nu-mi pune nimeni masca”.

„Va rog sa ocupati loc”, le-a spus Iohannis in debutul intalnirii, apoi transmisia s-a intrerupt.

Diana Sosoaca a aparut purtand masca de protectie, insa incorect, ea avea nasul afara. Cu numai doua ore mai devreme ea sustinea ca „mie nu-mi pune nimeni masca”.

„Nu-mi pun nicio masca, domnule, mie nu-mi pune nimeni masca. Eu am adeverinta, legea spune ca am dreptul sa nu port masca”, a spus Sosoaca intr-un live facut in masina, in timp ce conducea.