Sorina Matei, acuzatii dure la adresa jurnalistei Antenei 3 Berta Popescu: „Daca te mai prind, scriu”

942

Sorina Matei lanseaza acuzatii grave la adresa unei vedete Antena 3, Berta Popescu. Ea sustine ca Berta Popescu, specializata pe justitie, ar avea un comportament deplasat fata de “barbatii” din justitie si SRI.

“Berta, acesta este primul si ultimul mesaj pe care ti-l scriu public. Sincer, m-am saturat pana peste cap ca de peste 2 ani, judecatori si procurori, magistrati din toate directiile, toti sa se planga de tine si sa ma sune pe mine. Io nu-s mama hartuitilor. Toti sunt BARBATI, toti redau aceleasi povesti, aceleasi sesizari, stie toata lumea ce faci, inclusiv colegii tai din Antena.

Loading...

Daca iti merge cu SRI, asta nu inseamna ca merge cu toata lumea, mai sunt si oameni sanatosi la cap.

Deci long story short: daca te mai prind ca faci ce nu are voie sa faca un jurnalist- dosare si fuste, scriu. Nu e posibil ca cineva din presa sa faca asa ceva. Iar daca e posibil – sa fie dezvaluit. Lista este lunga de sesizari. Oamenii te-au blocat inclusiv pe telefoane.

Sa stii ca me too e si la barbati, nu numai la femei. Transmite-i asta si lui Claudiu Dumitrescu, caruia io i-am spus ca atunci cand vorbeste cu mine sa nu creada ca-s Berta si proabil era sa-i pice telefonul din mana si lui Adi Ursu. Adi, ce face Ionel Dumnezeul de la Unifarm? Voiai azi niste inside info sau cum? Pentru cine, Adi, pentru cine?”, a scris Sorina Matei pe Facebook.

Berta Popescu este senior editor la Antena 3 si este specializata pe justitie. Adrian Ursu este director editorial la Antena 3, arata Aktual24.