Soferita care a incercat sa omoare un politist are legaturi la varful PSD

146

Anda Vladescu, femeia care a incercat sa omoare un politist aflat pe motocicleta, face parte din PSD si ar fi chiar o cunostinta a lui Marcel Ciolacu. Vladescu, originara din Buzau, lucreaza la RAAPPS.

„Aflam din surse apropiate IPJ Buzau ca femeia – ninja care a incercat sa il omoare pe politistul Adrian Popa este Anda Vladescu, un nume deloc strain cercului intim de cunostinte ale presedintelui PSD Marcel Ciolacu.

Loading...

(…) Dupa ce Ciolacu s-a mutat la Bucuresti, odata cu obtinerea functiei de presedinte interimar al PSD, Anda Vladescu face si ea acelasi lucru. In 19 iunie se muta in Voluntari si, ca lucrurile sa fie solide, in 30 iunie incepe deja sa lucreze la… RAPPS!”, se anunta pe pagina „Mizerabili din Buzau”.

Pe pagina de Facebook a Andei Vladescu sunt distribuite numeroase mesaje ale PSD, inclusiv postari ale lui Marcel Ciolacu.

Anda Vladescu ( 32 de ani) a fost retinuta 24 de ore pentru pentru tentativa de omor, dupa ce a lovit un politist aflat pe motocicleta si l-a proiectat intr-un taxi.

Femeia se afla intr-un Fiat rosu, la care avea probleme la sistemul de iluminare. Politistul i-a facut semn sa opreasca la intersectia bulevardului Unirii cu Nicolae Balcescu si, pentru ca a refuzat, a plecat dupa ea cu semnalele acustice si luminoase pornite.

A trecut pe rosu si si-a continuat drumul. Cand a vazut ca agentul o prinde din urma, a intrat cu masina in motocicleta acestuia care a ricosat intr-un taxi si a explodat.

Europol, sindicatul politistilor europeni, sustine ca femeia a incercat sa-l omoare pe politistul care o urmarea.

”A incercat sa-l omoare pe politistul care o urmarea! (…) Dupa ce un politist rutier pe motocicleta a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a incercat sa scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectata intr-un taxi care circula de pe sensul opus. Se poate observa cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului dar redreseaza autorurismul si se deplaseaza in viteza crezand ca a scapat dupa ce vede motocicleta in flacari. Adrian nu se pierde cu firea, indeparteaza curiosii din jurul focului si isi anunta colegii despre caracteristicile autoturismului. La scurt timp dupa mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificata intr-o benzinarie, unde probabil se ascundea”, scrie Europol.