Simona Halep s-a calificat in turul 2 la US Open! Romanca a trecut in 3 seturi de americanca Nicole Gibbs

7

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al US Open dupa trei ani, dupa ce a invins-o, marti, cu 6-3, 3-6, 6-2, pe americanca Nicole Gibbs, locul 135 WTA.

Loading...

Simona Halep a avut un meci greu cu Gibbs, care s-a confruntat cu probleme delicate de sanatate in 2019, fiind diagnosticata cu cancer la glandele salivare, si care a ajuns pe tabloul principal din postura de lucky loser.

In turul 2, Halep va juca in compania americancei Taylor Townsend, locul 116 WTA, venita din calificari, care a invins-o, marti, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, pe Katerina Kozlova din Ucraina, locul 74 WTA, scrie News.ro.

Cu Townsend, Halep a jucat de trei ori si a castigat de fiecare data in doua seturi, ultima oara la Miami, in acest an, in turul al doilea, scor 6-1, 6-3.

Calificarea in mansa a doua este recompensata la US Open cu un premiu de o suta de mii de dolari si cu 70 de puncte WTA.

O imagine cu Simona Halep a fost proiectata pe o cladire din Times Square, dar si la Londra, potrivit unor postari pe Instagram.