Simona Halep a prezentat, pe National Arena, trofeul Wimbledon: „Este trofeul tarii! Orice e posibil daca noi credem in noi”

1

Simona Halep, care a reusit cea mai mare performanta din istoria tenisului romanesc, si-a prezentat, miercuri, pe Arena Nationala, trofeul celui mai important turneu de tenis din lume – Wimbledon. Peste 15.000 de oameni au ovationat-o.

Loading...

“Este o mare bucurie sa va am alaturi in aceasta seara sa impartim acest trofeu pentru ca este al tarii, in primul rand. Este o seara foarte speciala pentru mine. Va multumesc foarte mult ca ati venit, sa ne bucuram si sa ne gandim ca se mai pot intampla astfel de zile. Va multumesc mult”, a transmis Simona Halep.

“O parte din acest trofeu as vrea sa i-l dedic mamei mele, pentru ca a fost visul ei. Parintii au fost poate cei mai importanti pentru mine. Le multumesc familiei pentru ca au fost alaturi de mine, ei au fost foarte importanti, poate cei mai importanti care au contribuit pentru ca noi sa se aflam azi aici.

Vreau sa le multumesc tuturor antrenorilor mei, pentru ca au fost multi”, a mai adaugat Simona, dupa intonarea imnului national.

Simona Halep, la finalul ceremoniei: “Nu am vrut sa inchid gura nimanui, cred ca am ispirat foarte multi copii. Sper ca acest rezultat sa dea mai multa incredere oamenilor, exista posibilitate si orice este posibil daca noi credem in noi”.

Intrebata cati copii isi doreste, Simona Halep a raspuns: “Un milion, sa mearga la tenis, este un vis maret si acesta, dar sper sa se realizeze. impreuna cu federatia, voi merge prin tara, dupa US Open, s[a mergem in tara, sa alegem cat mai multi copii si sa-i indrumam spre un drum frumos, mai greu, dar care poate aduce multa bucurie acestui popor”.

Simona a invins-o pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon obtinand al 2 lea tiltlu de Mare Slem.

Primul sau titlu a fost castigat in 2018 la Roland Garros. Si atunci Simona Halep a urcat pe scena de pe Arena Nationala, in aplauzele a 20 de mii de fani, si a primit Cheia orasului Bucuresti.