Senatorul liberal Florin Citu dezvaluie jaful de peste 10 miliarde de lei al coalitiei PSD-ALDE! „Vor raspunde toti”

13

Liderul senatorilor PNL Florin Citu a acuzat coalitia PSD-ALDE ca a distrus sectorul industrie, iar datele INS de trei luni incoace arata o scadere a productiei industriale. Liberalul a precizat ca aceasta e dovada furtului PSD-ALDE, insa vor raspunde toti pentru aceste actiuni.

Loading...

„PSD+ALDE au distrus sectorul Industrie! INS a publicat trei luni la rand de scadere a productiei industriale. Coalitia PSD+ALDE a furat banii destintati investitiilor si i-a bagat in propriile buzunare. Dupa aceea a falsificat bugetul si rectificarea bugetara pentru a ascunde o parte din dezastru. Doar o parte pentru ca tot a ramas o gaura de 10.4 miliarde lei”, a scris Florin Citu, sambata, pe Facebook.

Liderul senatorilor PNL a reamintit despre efectele OUG 114, supracciza la combustibil, suprataxarea contractelor part-time, taxa pe stalp si TVA defalcat care se adauga la „furtul PSD+ALDE”.

„La furtul PSD+ALDE se adauga efectele OUG 114, supraaccizei la combustibil, supratraxarea contractelor part-time, taxa pe stalp II, TVA defalcat, etc, etc etc. Acesta este rezultatul guvernarii PSD+ALDE si nu mai poate fi ascuns de INS. Sa fie clar. Aceasta este dovada furtului PSD+ALDE. Avem si dovada ca au fasificat datele oficiale”, a completat senatorul PNL.

Liberalul a avertizat ca vor raspunde toti pentru ca „au ingropat industria”.

„Raspund toti. Tot guvernul, secretarii de stat, presedinte Curtea de Conturi, conducere CNSP si toti cei care au girat falsificarea datelor pentru a sustine jaful PSD+ALDE. Toti cei care au inchis ochii in schimbul unei sinecuri desi rolul lor era sa-i protejeze pe romani de furtul PSD+ALDE din banul public. Au ingropat industria dar vor plati pentru asta”, a conchis Citu.

Fata de luna corespunzatoare din anul precedent, productia industriala a scazut in iunie atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 6,6%, respectiv cu 4,1%, informeaza INS.

In luna iunie 2019, productia industriala a scazut fata de luna precedenta cu 7,0% ca serie bruta si cu 1,0% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate.