Senatorul liberal Florin Citu dezvaluie de ce Guvernul a secretizat documentele de la Ministerul Finantelor: „Viorica si animalul ei de casa au intrat in panica! Imediat au hotarat sa faca secret de serviciu toate documentele de la MFP”

22

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, o acuza pe Viorica Dancila ca obstructioneaza pe fata justitia, pentru ca Guvernul a adoptat o hotarare prin care toate documentele de la Ministerul Finantelor devin secret de serviciu. Viorica si animalul ei de casa au intrat in panica!”, spune Citu.

Loading...

„Viorica obstructioneaza pe fata justitia!!! PSD se teme de puscarie! Orlando a inteles, dupa o saptamana, ca sesizarea procuraturii in ceea ce ma priveste a fost o capcana pentru el. Dupa ce l-am anuntat ca abia astept ca impreuna cu procurorul de caz sa ne uitam prin secretele MFP, curajosul ministru a inteles ca si-a pus singur latul de gat. Viorica si animalul ei de casa au intrat in PANICA! Imediat au hotarat sa faca SECRET de serviciu TOATE documentele de la MFP. Si asta au aprobat ieri in sedinta de guvern. Asa spera ei ca pot opri documentele pe care le primesc din MFP in legatura cu ilegalitatile comise de ei”, a scris Florin Citu pe pagina sa de Facebook.

El enumera si motivele pentru care ar fi fost adoptata aceasta hotarare: „sa ascunda urmele deplasarii lui Orlando in Cuba si faptul ca nu a avut mandat asa cum cerea legea pentru negocia stergerea datoriei publice pe care Cuba o are catre Romania – 1.5 miliarde dolari; sa ascunda cheltuielile cu deplasarile pentru capitalizarea diversilor banci suspecte la care Orlando este guvernator; evident ca cel mai important lucru pe care il trec la secret este falsicarea executiei bugetare din 2018 dar si a rectificarii bugetarii bugetare din 2018 si 2019; detaliile achizitiei Banca Romaneasca de EXIM BANK cu bani imprumutati din …ATENTIE MARE …CHINA …doar pe semnatura lui Teodorovici”.

„V-am prins! Viorica si Orlando, de ce va este frica nu scapati. Va garantez! Iti spun doar atat Orlando. Peste putin o sa te plimbi de mana cu Liviu intr-o curte mica”, incheie liderul senatorilor PNL.