Semnal clar in USR: BOICOTAȚI Antena 3! Gâdea, Badea și toți ceilalți nenorociți ai lui Felix…

13

USR-istul Andrei Caramitru – cunoscut expert în probleme de business din spațiul european – lansează, prin intermediul unei postări pe Facebook, un apel care nu se adresează doar colegilor săi din Alianța USR-Plus, ci tuturor politicienilor din opoziție, dar și firmelor care comandă reclamă: Boicotați Antena 3!

”Acum – că PSD a pierdut – infractorul securist Voiculescu este disperat. Pentru că el vrea să joace, să conteze. Dar nu mai contează deloc. Pentru nimeni. Decât dacă îl băgăm noi in seamă”, explică Andrei Caramitru.

Loading...

Vă amintim că, de-a lungul ultimelor trei zile, lideri și parlamentari ai USR-Plus au început să frecventeze Antena 3, în special cocina lui Mihai Gâdea, deși trustul turnătorului securistoid Dan Felix Voiculescu reprezintă cea mai mizerabilă sinecură propagandistică a PSD-ALDE. Liderii USR-Plus se încăpățânează să se prezinte acolo deși sunt linșați în cel mai abject mod de niște slugoi care îi apără pe penali și care îi înjură și-i cataloghează drept ”drogați” pe toți protestatarii anti-PSD-ALDE.

Podul.ro vă prezintă apelul lui Andrei Caramitru.

”Antena 3 este irelevantă. Nu contează! Au luptat ca nebunii pentru PSD și penali, și PSD a pierdut masiv.

De ce? Pentru că audiența lor este de doar 400.000 de oameni. Atât. O postare mai virală de la un influencer online, un video de la Mircea Bravo sau Selly au și de 5 ori mai mult. ProTV are 2.5 milioane pe seara. EuropaFM este mult peste ei.

Voturile PSD au venit în mare parte prin primarii de la sate – de la țăranii de peste 60 de ani, cu studii primare. Foarte puțini oameni care înțeleg un discurs sau pot judeca singuri au votat PSD.

Antena 3 nici nu a contat în rezultatele finale.

Acum – că PSD a pierdut – infractorul securist Voiculescu este disperat. Pentru că el vrea să joace, să conteze. Dar nu mai contează deloc. Pentru nimeni. Decât dacă îl băgăm noi in seamă.

Antena 3 ar trebui boicotată – nu doar de politicieni, dar și de cei care comandă reclame. Firmele mari dau 100m EUR pe an către Grupul Intact. Ar trebui să oprească finanțarea. Și Gâdea, Badea și toți nenorociții de acolo să fie dați afară – să plece ei în Diaspora la munca de jos, să vadă cum e”, scrie Andrei Caramitru.