Sef din Politie, demis dupa ce l-a batut zdravan pe un localnic din Giurgiu: „Acum nu mai esti tare in gura!?”

32

Seful Postului de Politie din Bolintin Vale, judetul Giurgiu, a fost demis din functie si este cercetat penal pentru purtare abuziva, dupa o interventie a fortelor de ordine din data de 18 aprilie.

„Seful Postului de Politie din Bolintin Vale a fost demis din functie si cu privire la modul de interventie al politistilor la evenimentul petrecut in data de 18 aprilie 2020 in timpul unei razii a politiei in zona Bolintin Vale pentru verificarea respectarii ordonantelor militare. A fost deschis dosar penal pentru purtare abuziva, cercetarile fiind preluate de catre unitatea de parchet competenta”, a declarat, vineri, purtatorul de cuvant al IPJ Giurgiu, Emanuela Sarbu, citata de Agerpres.

Loading...

La data respectiva, politistii efectuau o razie in zona, iar mai multe persoane au fost surprinse la gratar in strada, fiind aplicate amenzi.

In spatiul public au aparut imagini in care mai multi politisti au intervenit in forta in jurul unui barbat, care se afla in pozitia culcat, pe filmare auzindu-se cum un politist striga: „Stati acasa! Stati acasa! Acum nu mai esti tare in gura!?”.