Secretarul general adjunct al PNL, Cristi Barbu: Multumesc romanilor pentru increderea si sustinerea pe care ne-au acordat-o!

6

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, este castigatorul detasat al alegerilor de duminica. 8.683.681 de romani au iesit la vot, iar potrivit ultimelor rezultate ale exit-poll-urilor realizate de institutele de sondare CURS-AVANGARDE si IRES, 39% dintre ei i-au acordat inca un vot de incredere actualului presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis.

Loading...

Intr-o declaratie exclusiva pentru PSnews.ro, secretarul general adjunct al PNL, Cristi Barbu, le-a multumit romanilor pentru votul de incredere acordat liberalilor si a tinut sa felicite intreaga echipa PNL, in frunte cu premierul Ludovic Orban pentru eforturile depuse.

„Multumesc romanilor pentru increderea si sustinerea pe care n-au acordat-o astazi. Colegii mei, in frunte cu presedintele partidului si premierul tarii, Ludovic Orban, au muncit foarte mult in aceste zile, iar rezultatul de astazi nu poate decat sa ne confirme ca munca noastra a dat roade. Partidul National Liberal este partidul care va readuce echilibrul si va recladi Romania cu ajutorul romanilor de aici si de peste granite”, a declarat secretarul general adjunct al PNL, Cristi Barbu.

Biroul Electoral Central a prezentat rezultate oficiale partiale ale primului tur al alegerilor prezidentiale, care s-a desfasurat duminica, 10 noiembrie 2019. Pe primul loc, asa cum aratau si exit-pollurile si sondajele de opinie, se claseaza detasat Klaus Iohannis.