Schimb de replici de mahala intre Firea si Basescu: Poate sunteti un savant de bodega, nu de biblioteca! Nu mi-e frica de gura dvs spurcata! Basescu: Mintiti fara rusine!

20

Fostul presedinte Traian Basescu si primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-au dat arama pe fata si s-au lansat intr-un schimb de replici de mahala in prime time.

Loading...

„Doamna Firea, careia ii place sa spuna: Sunt al doilea om cu numar de voturi pentru republica. Asa este, insa dansa a castigat cu 18%. Chiar daca pana acum Firea a reusit sa pacaleasca pe imagine, doamna Firea a gestionat atat de prost resursa Capitalei, pentru ca ea insasi ne spune ca e in faliment Primaria Capitalei. I s-au luat 400 milioane dintr-un buget care depaseste un miliard”, a fost declaratia fostului presedinte Traian Basescu, la Romania Tv care a declansat schimbul de replici de cea mai joasa speta.

Dupa cateva minute, prezentatorul a anuntat ca Gabriela Firea cere drept la replica.

Schimbul de replici integral:

Gabriela Firea: Nu e prima oara cand dl Basescu minte. imi pare rau, ca a fost si primar, si om politic cu experienta, sa minta. si acum, si acum 2 ani, suma a fost de maxim 600 milioane euro, din care dumnealui stie ca sunt bani care merg catre transportul in comun si catre termie. A veni si sa spui ca bugetul Primariei Capitalei e de un miliard de euro… Sa mai dea lectii cui mai crede. Poate are si o solutie cum vom plati – Primaria – datoriile catre Costica Constanda, provenite de pe vremea domniei sale. E atat de simplu sa vii intr-un studio de TV si sa spui ca X are atatea sanse. Ce sanse avea domnul Basescu? Eu inteleg urmatorul lucru: ca nu trebuie sa venim la televizor sa mintim.

Traian Basescu: Uitati-va, minciuna fara rusine. Spune ca nu are bani, dar a cheltuit bani ca sa infiinteze 22 de companii care au fost declarate ilegal infiintate de instanta, dar a bagat in clientela politica 200 milioane. Doamna Firea, mintiti.

Gabriela Firea: Daca nu aveti informatii corecte, nu mai mintiti!

Traian Basescu: Mintiti fara rusine. Eu stiu ca proveniti din trustul Intact, unde asta e viata, cu minciunile, dar nu puteti minti la nesfarsit.

Gabriela Firea: I-ati pacalit pe oameni. Daca vreti ne vedem la judecata? Sa demostrati instantei ca s-au dat acesti bani! Dupa parerea mea, ar trebui sa va fie jena.

Traian Basescu: Vreti dvs, care nu mintiti, sa aratati bucurestenilor cum ati facut praf bugetul Primariei cu cele 22 de firme, cum ati facut excursii in Grecia pe all inclusive, cum ati cheltuit pe spectacole de dimineata pana seara?

Gabriela Firea: Sunteti un mincinos si cred ca veti iesi din politica ca un mincinos.

Traian Basescu: Sunteti obligata sa veniti cu documente care arata cheltuielile pe care le-ati facut. Vedeti hotararile judecatoresti si pe urma ma cautati. Dar de ce nu platiti? Credeti ca asta e replica? Mintind? Eu nu va spun, de cea mai joasa speta. Dar dvs va puteti permite? Aratati bucurestenilor pe ce ati cheltuit banii! Ati risipit banii pe afacerile dvs si cele din Ilfov.

Gabriela Firea: Sunteti in afara subiectului. inca o data, sa va fie rusine.

Traian Basescu: Lasati-o cu rusinea, ca daca v-ar fi cat de cat rusine, ati arata pe ce ati cheltuit banii Capitalei.

Gabriela Firea: Sunteti primarul „Zero”. Un mincinos, atat ati fost, si se vede ca si acum, la batranete, aratati ca ati ramas tot un mincinos. Nu ati facut nimic la Primaria Capitalei, nu ati facut nimic ca presedinte.

Traian Basescu: Suneti primarul „3 de zero” al Capitalei. Zero primar.

Gabriela Firea: Un mincinos si asa ati ramas si la batranete…

Traian Basescu: Poate va dovedesc ca nu-s batran. De unde pana unde ma scoateti batran?

Nu vreau ca un demagog rusinos sa spuna pe ce ati cheltuit bugetele. Replica se da cu inteligenta, nu cu minciuni.

Gabriela Firea: Primarul general Basescu „Zero”. A trebuit sa vina Videanu, Oprescu sa faca ceva.

Traian Basescu: Dvs nici caini nu fugariti. Nu am nimic cu dvs, am cu minciunile pe care le spuneti. Dezinformati continuu.

Va deranjeaza savantii?

Gabriela Firea: Poate sunteti un savant de bodega, nu de biblioteca. Din pacate, iesiti din politica foarte urat.

Traian Basescu: Dar cine v-a spus ca ies?

Gabriela Firea: Nu mi-e frica de gura dvs spurcata.

Traian Basescu: Dvs puteti convinge bucurestenii intr-un singur mod, aratati cum ati cheltuit banii. Ce s-a vazut, doamna? S-a vazut ca am stat fara apa calda toata iarna.

Gabriela Firea: Pai Radetul era. Dvs erati atunci primarul Capitalei.