Scene revoltatoare. Batrana din Germania, muscata de gat de menajera romanca. Femeia a fost gasita plina de sange, cu fasii de piele rupte

52

O româncă a fost adusă în fața legii, în Germania, după ce a sufocat-o și a mușcat-o de gât pe bătrâna de 94 de ani pe care o îngrijea.

Kamelia Z., femeia cu cetățenie română și maghiară, în vârstă de 55 de ani, o avea în grijă pe bătrâna de la 1 martie 2021. Având 94 de ani, avea nevoie de îngrijire permanentă, drept urmare Kamelia locuia în apartamentul acesteia, unde avea o cameră proprie, potrivit Bild, citat în Libertatea.

Loading...

Fiul bătrânei, Matthias (68 de ani), și-a vizitat mama în 13 aprilie 2021, moment în care a avut un șoc. A văzut-o pe femeie în pat, plină de sânge, cu fâșii de piele ce atârnau în zona gâtului.

”Când am deschis ușa dormitorului, am văzut-o pe mama întinsă în pat, plină de sânge. Mama a spus de trei ori: a vrut să mă omoare. Kamelia s-a așezat apatică pe pat”, declarat fiul victimei.

Acesta susține că femeia a fost sufocată, bătută și mușcată de gât. A stat trei zile internată la terapie intensivă, iar în 9 mai a murit. Totuși, medicii nu au putut stabili o legătură între atac și deces în urma autopsiei.

Procesul este în derulare iar românca riscă până la 10 ani de închisoare.