Romania 2019. Imaginea care face cat o mie de cuvinte. Un barbat din Satu Mare a „parcat” calul in bucataria locuintei de la etajul 4 al unui bloc! Video

37

Imaginea cu un barbat si calul sau in bucataria locuintei sale a facut inconjurul internetului. Un cal a fost gasit in bucataria unei garsoniere de la etajul 4 al unui bloc din Satu Mare. Politistii locali au fost sesizati de vecini din cauza unei petreceri, insa nu mica le-a fost surprinderea cand au gasit un cal in bucataria unui barbat.

Loading...

Directorul adjunct al Politiei Locale Satu Mare, Sergiu Blaga, a declarat ca politistii locali au fost chemati, in noaptea de miercuri spre joi, sa intervina la o casa de unde se auzea muzica la volum maxim si deranja vecinii.

Cei care i-au sesizat pe politistii locali au spus ca in zona este si un cal. Cand a ajuns la casa respectiva, echipajul nu a mai gasit calul, iar vecinii au spus ca animalul a fost dus intr-un bloc. Ulterior, calul a fost gasit in bucataria unei garsoniere de la etajul 4 al blocului din fata casei.

„Calul a urcat pe scari. Proprietarul, Lucian D., a fost sanctionat contraventional cu suma de 500 de lei pentru tulburarea linistii locatarilor, iar calul a fost dus la o ruda a barbatului dintr-un sat din apropierea orasului Satu Mare. Proprietarul ar fi vrut sa faca animalul cadou cumnatului sau”, a spus Blaga.

Potrivit acestuia, a fost vorba despre primul astfel de caz cu un cal gasit intr-un apartament de bloc din Satu Mare.