Romanca din Italia, injunghiata in gat de propria fiica. Adolescenta de 14 ani si-a atacat mama dupa ce le-a incuiat pe surori in baie

93

O fata de 14 ani si-a injunghiat propria mama, dupa ce si-a incuiat surorile in baie, iar apoi a fugit de acasa. Familia de romani era stabilita in Pavia, Italia. Tragedia a avut loc in dimineata zilei de 20 martie, informeaza Ziare.com.

Adolescenta era acasa cu mama ei, o romanca de 35 de ani, cu surorile de 4, respectiv 16 ani, dar si cu iubitul mamei, un cetatean italian. Dupa ce si-a incuiat surorile in baie, a luat un cutit din bucatarie si si-a injunghiat mama in gat, potrivit ilgiorno.it.

Loading...

Partenerul femeii, care dormea in alta camera, a fost trezit de tipete si a alertat autoritatile. Medicii au stabilizat vicitma si au transportat-o la spital, unde aceasta a suferit o operatie, rana fiind adanca de trei centimetri.

Adolescenta, care fugise de acasa, a fost gasita de carabinieni, in stare de soc, ratacind pe strazile orasului. A fost plasata in arest si transportata la inchisoarea Beccaria, din Milano. Nu se stie ce a determinat-o sa faca gestul extrem.