Robert Sighiartau, secretar general PNL: Drumul expres Bistrita – Cluj-Napoca se va realiza cu o finantare europeana de 568 milioane euro

46

Robert Sighiartau, secretar general al PNL, deputat de Bistrita-Nasaud anunta ca drumul expres Bistrita – Cluj-Napoca se va realiza cu o finantare europeana de 568 milioane euro.

„Ma bucur sa va anunt ca drumul expres Bistrita – Cluj-Napoca se va realiza cu o finantare europeana de 568 milioane euro si ca a fost inclus de Ministerul Transporturilor si Ministerul Fondurilor Europene in Planul National de Redresare si Rezilienta.

Loading...

Am participat la lansarea #PNNR de catre Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban si m-am bucurat ca bistritenii au primit confirmarea finantarii acestei artere cruciale pentru judet din fondurile alocate special de Uniunea Europeana pentru relansarea economica post-pandemie.
• Drumul expres ne va lega rapid de Autostrada Transilvania si de metropola care, sub Emil Boc, a avut cea mai dinamica dezvoltare intre orasele romanesti, locul unde muncesc si studiaza atat de multi bistriteni.
• Asta inseamna Dezvoltam Romania: investitii in infrastructura care duc la cresterea competitivitatii economice si a nivelului de trai.
• intre Bistrita si Dej, lucrarile au alocate 317 milioane euro pentru 55 kilometri, iar intre Dej si Jucu sunt alocate 251 milioane euro pentru 34 kilometri de drum expres”, scrie Robert Sighiartau pe Facebook.