Rise Project dezvaluie o noua hotie PSD. Pomeni cu milioane de masti in Capitala provenite de la Clanul Camatarilor

134

Jurnalistii de la Rise Project anunta, luni, ca milioanele de masti distribuite in Sectorul 1 de catre primarul PSD Daniel Tudorache provin din lotul importat de Clanul Camataru. O ancheta despre filiera interlopa a mastilor de protectie a fost publicat recent de Rise Project.

Sunt peste 5 milioane de masti care sunt distribuite, in aceasta perioada de campanie electorala, de catre politistii locali din Sectorul 1. Mastile au fost achizitionate din bani publici si au costat 11, 2 milioane de lei.

Loading...

„A inceput campania electorala cu pomenile aferente, iar primarul Daniel Tudorache de la Sectorul 1 recidiveaza cu pachetele ‘Covid’. De data asta, pungile au fost distribuite prin blocuri, in weekend, fiind efectiv agatate de clantele usilor. In fiecare dintre ele se afla o brosura, o revista si un pachet de masti.

Mastile sunt cele importate de o triada chinezeasca si traficate de ginerele lui Sile Camataru, Manu Bombardieru, in mijlocul starii de urgenta.

Brosura descrie masurile pe care primarul Tudorache le va lua pentru a desfiinta groapa de gunoi.

Revista dezvaluie planurile de viitor ale edilului, daca va fi reales. Tudorache apare inclusiv alaturi de Adrian Streinu-Cercel, care il lauda pentru achizitionarea unui computer tomograf la spitalul sau, Institutul Matei Bals.

Pachetul propriu-zis contine 20 de masti chinezesti si este identic cu cel distribuit in luna mai de Politia Locala Sector 1.

Importatorul Eva Tech nu le-a vandut direct la primarie, ci printr-un intermediar (Farmimplant SRL). Contractul a fost semnat pe 6 mai. Valoarea totala: 11, 2 milioane lei pentru 5,1 milioane masti”, anunta Rise Project.