Reconstituirea – golul celebru cu care Romania batea vice-campioana mondiala

17

A cincea editie a noii emisiuni sportive SuperLive Show, care se va difuza pe 12 iunie, incepand de la orele 17:00, se va transmite dintr-o agentie fanion a Superbet, anticipand un moment mult asteptat de fanii pariurilor sportive – deschiderea agentiilor stradale. Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Daniel Pancu si Gica Craioveanu, cei patru ambasadori ai celei mai mari case de pariuri din Romania, Superbet, vor discuta despre conditiile reluarii activitatii in agentiile stradale.

Bogdan Stelea, portarul cu cele mai multe selectii la echipa reprezentativa a Romaniei, va face un demonstrativ in materie de aparare – va prezenta toate masurile de preventie luate de Superbet pentru siguranta casierelor si a jucatorilor, cat si pentru asigurarea unei experiente de joc placute, relaxate si in primul rand sigure.

Loading...

Moderatorii Lucian Lipovan si Dan Filoti vor intra in culisele unei meci de istorie in care am invins vice-campioana mondiala, Argentina, si impreuna cu invitatii vor face o reconstituire inedita – golul victoriei.
Au fost reluate campionate importante, asa ca nu vor lipsi previziunile – cine va lua titlul in Romania, cine se va impune in duelul spectaculos pentru campionat dintre Barcelona si Real Madrid, care vor fi calificatele in Finala Cupei Italiei si se va comenta spectaculos BigWin al saptamanii.

Vedetele din platou se vor intrece intr-un concurs inedit, cu intrebari incrucisate despre cariera fiecaruia. Cei care urmaresc emisiunea, pot paria pe castigatorul confruntarii, posteaza raspunsul pe pagina de Facebook a Superbet si se aleg cu premii importante. Pot lasa o intrebare sau un comentariu pentru invitati, cele mai interesante vor fi, la fel, recompensate.
„Pana acum, m-am simtit foarte bine la SuperLive Show si ma bucur ca a aparut in peisajul media sportiv o astfel de emisiune pentru fanii sportului. Abia astept sa ne revedem si in urmatoarele editii. Ramaneti cu noi”, ne-a declarat Ilie Dumitrescu, ambasadorul Superbet.

Emisiunea SuperLive Show se difuzeaza LIVE in fiecare vineri, de la ora 17:00, pe pagina de Facebook si pe canalul de YouTube Superbet.

Facebook – https://www.facebook.com/superbet.ro
YouTube – https://www.youtube.com/channel/UCL6Qc_XWLUHBq1NYwu7prCA