Realizarea „Mega-Parcului” din sectorul 2, in linie dreapta. Dan Cristian Popescu: „Vor fi 173 de hectare de verdeata pentru locuitorii sectorului 2. Practic, vom face un nou parc Herastrau”

31

Locuitorii sectorului 2 sunt tot mai aproape sa isi vada visul cu ochii: cel mai mare parc nou creat dupa Revolutie a intrat in linie dreapta pentru realizare. La initiativa viceprimarului Dan Cristian Popescu, Consiliul Local al Sectorului 2 a inaintat Consiliului General al Municipiul Bucuresti cererea de expropriere a imobilelor ce stau in calea realizarii unui parc in zona Petricani-Moroieni-Pipera-Valea Saulei.

In baza acestei cereri, in aceasta zona va putea fi creat un parc de 173 de hectare, aproape cat parcul Regele Mihai 1 – Herastrau.

Loading...

Intrebat despre acest proiect, viceprimarul Dan Cristian Popescu, candidat din partea Partidului Social Democrat la primaria sectorului 2, ne-a declarat: „Este unul din proiectele mele de suflet. Vor fi 173 de hectare de verdeata pentru locuitorii sectorului 2. Practic, vom face un „nou parc Herastrau”.

Dincolo de impactul economic pentru zona respectiva, trebuie sa ne gandim la impactul
de mediu si sanatatea oamenilor. Sunt foarte fericit ca am putut trece acest proiect prin Consiliul Local al Sectorului 2 si ca locuitorii se vor putea bucura, in curand, de un nou spatiu, dedicat lor.”

Proiectul mega-parcului din zona Petricani face parte dintr-o serie mai ampla de proiecte ale lui Dan Cristian Popescu care intentioneaza, pana in 2024 sa creeze peste 240 de hectare noi de spatiu verde in Sectorul 2.