Reactie halucinanta in cazul tragediei de la Timisoara! Ofiter ISU: „Ni s-a spus: oricum nu exista antidot, vedem cum va simtiti!”

28

Site-ul Timis Online a aflat doua evolutii ingrijoratoare petrecute azi si legate de evolutia dramei din blocurile deratizate cu substante interzise, unde au murit, sambata si luni, trei oameni.

Loading...

Un laborator al armatei s-a deplasat in zona si mai multi politisti, care au fost in bloc, se simt rau si au ajuns la spital, anunta Tion.ro.

”Dar asta nu e tot. Ni s-a cerut sa pastram secretul in privinta echipajelor care au intevenit in primele zile in bloc si s-au contaminat!”, a spus, pentru Libertatea, un om din sistemul de urgenta. Specialistul a participat la interventie si povesteste cum, pana la sosirea ”celor de la Sibiu, cu costume speciale”, toti cei care au intrat au fost expusi. Medicii si asistentele de pe ambulante precum si echipajele de pompieri care au intervenit mai apoi nu au primit nici o asistenta speciala.

Ni s-a spus: oricum nu exista antidot, vedem cum va simtiti”, relateaza omul de la ISU care a participat la interventie. ”Pe la fiecare spital au pus cate un coleg planton sa raporteze ce cazuri vin … va dati seama ca noi nu avem pregatire medicala. Sefii nostri au innebunit. Sunt disperati. si clar incompetenti. Nu stie stanga ce face dreapta”, a incheiat ofiterul ISU, conform libertatea.ro.