Reactia lui Drula in cazul sefului CFR: „Si-a cerut scuze ieri si pentru mine subiectul este incheiat”

18

Ministrul Transporturilor, Catalin Drula, a anuntat vineri ca nu-l demite pe directorul CFR. Ovidiu Vizante, ca urmare a declaratiilor pe care le-a facut la Antena 3.

„Situatia trenului 1991 de ieri este una nefericita pentru care imi cer scuze. Am cerut CFR Calatori un raport despre cum se pot imbunatati situatiile. S-a incercat in tot cursul noptii si s-a reusit abia spre dimineata. E posibil sa se mai intample astfel de cazuri. Am cerut CFR sa se faca tot ce este omeneste posibil sa se minimizeze astfel de cazuri.

Loading...

Am spus de la inceput ca principiile dupa care functionez aici sunt de eficienta. Domnul director de la CFR Calatori si-a cerut scuze ieri si pentru mine subiectul este incheiat. El are mandat de 4 ani”, le-a spus Drula jurnalistilor, potrivit Aktual24.

„Principiile pe care functionez sunt pe baza de profesionalism si eficienta. Actul de management se judeca asezat, la rece, nu dupa o declaratie de moment. Domnul director al CFR Calatori si-a prezentat scuze ieri si pentru mine subiectul este incheiat. Dar domnul director are o evaluare de dat, vom face o evaluare pentru toti managerii si vom vedea apoi”, a adaugat Drula.

Intrebat de jurnalisti, Drula a mentionat ca „nu sunt ruda cu domnul Vizante”.