Rares Bogdan este categoric: In fata infractorilor si interlopilor nu trebuie sa existe toleranta

6

Europarlamentarul Rares Bogdan a reactionat dupa scandalurile violente care au avut loc duminica in cartiere locuite de romi din Bucuresti, Ploiesti si Sacele.

Europarlamentarul atrage atentia ca in urmatoarele 90 de zile va fi un examen care va arata daca stim sa facem fata unor situatii care vor pune la mare incercare autoritatea.

Loading...

„Romania a rezistat in ultimii 30 de ani pentru ca Statul nu si-a pierdut autoritatea. In fata infractorilor si interlopilor nu trebuie sa existe toleranta, autoritatea Statului nu trebuie stirbita. in urmatoarele 90 de zile va fi un examen care va arata daca stim sa facem fata unor situatii care vor pune la mare incercare autoritatea.. De asemenea, sa fie clar si direct, toti cei care fac abuzuri din partea Politiei si Jandarmeriei trebuie la randul or sa plateasca. De ce? Simplu, pentru ca compromite imaginea colegilor. Vin vremuri grele. Nu e de joaca”, scrie Rares Bogdan.

Politia, Jandarmeria si luptatori SAS au intervenit in forta, suminica seara, in cartierul bucurestean Rahova, dupa ce o petrecere care nu respecta ordinele de restrictie era in toi. Fortele de ordine au intervenit, dar lucrurile au degenerat si, pe fondul violentelor, au facut si uz de arme.

inainte, insa, de interventia Politiei, in Rahova cei care organizau petrecerea au transmis live pe Facebook de la „eveniment”.