Rares Bogdan demasca ipocrizia europarlamentarilor PSD: Manda, Plumb, Tudose, Benea, Nica se plang la Bruxelles pe subiecte inventate

53

Europarlamentarul Rares Bogdan, prim-vicepresedinte PNL, ii acuza joi pe europarlamentarii social-democrati Claudiu Manda, Rovana Plumb, Dragos Benea, Dan Nica, Mihai Tudose, ca dau dovada de „ipocrizie” pentru ca exporta la Bruxelles probleme „inventate” care tin de politica interna a Romaniei, lucru pe care-l criticau atunci cand erau la guvernare, arata stiripesurse.

„PSD si ALDE spuneau ca parlamentarii dreptei se duceau cu jalba in protap la Bruxelles pentru ca nu suntem in stare ca tara sa ne rezolvam problemele intern. Acum cei care acuzau parlamentarii dreptei ca duc problemele interne la Bruxelles si spala rufele in public, procedeaza intocmai cum criticau.

Loading...

Delegatia S&D in frunte cu Manda, Plumb, Benea, Tudose, Nica, au luat problemele din Romania si le duc la Bruxelles. Dansii se plang la Bruxelles pe niste subiecte inventate si incearca sa duca in dezbaterea LIBE (Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne din Parlamentul European) probleme din Romania si probleme false in proportie de 90%.

Distinsii domni care pana mai ieri se plangeau ca nu este normal ca tara suverana sa procedezi in acest fel, azi fac exact aceasta chestiune pe care o acuzau pana mai ieri. E ipocrizie sa faci ce ai criticat 10 ani”, a declarat Rares Bogdan, joi, la Antena 3.