Rares Bogdan da cartile pe fata! Premierul sta agatat de un fost ofiter DIE, care a devenit sfatuitorul nr.1 al acestei doamne! S-au intors strigoii comunismului sa conduca Romania!

18

Stafiile trecutului se intorc sa conduca Romania, avertizeaza liderul liberal Rares Bogdan. El a dat exemplul fostului senator Florea Voinea, despre care spune ca era prieten cu Nicu Ceausescu si despre care presa a scris recent ca ar fi un apropiat al premierului Viorica Dancila.

Loading...

„Avem un prim-ministru care astazi sta agatata de un fost ofiter DIE, care a devenit sfatuitorul nr.1 al acestei doamne. Nu se poate asa ceva! Parca sunt scosi de la naftalina. Personaje de langa Nicusor Ceausescu – eu aveam 12 ani cand Nicusor Ceausescu facea legea. Personajul nr.1 de langa Viorica Dancila este un personaj care a stat umar la umar, prieten de nadejde al lui Nicusor Ceausescu. astia s-au reinventat ca niste stafii si ne bantuie in momentul asta vietile, in Palatul Victoria, conduc Romania. Acest individ i-a pus pe masa d-nei Dancila in urma cu 10 zile o propunere de consul general la unele dintre cele mai importante consulate ale Romania, la Milano, un personaj care vine din vechea Securitate, acuzat de tot felul de legaturi cu proxeneti, cu crima organizata, si d-na Dancila a semnat, pentru ca nu stie ce semneaza”, a spus Rares Bogdan la Digi24.

„Parca traiesc intr-un film in care stafiile trecutului – ba unii actori care erau prin roluri de cooperatisti-sefi, ba dl Daea care vine din stravechile cooperative agricole, ba dl acesta care e consilierul d-nei premier, Ica Voinea, vin din niste tenebre, din niste pesteri, dupa 30 de ani s-au intors strigoii comunismului sa conduca Romania. Lucrul asta nu se poate!”, a adaugat el.

Florea (Ica) Voinea a devenit parlamentar in 2000, pe listele Partidului Umanist. in 2005, in timpul celui de-al doilea mandat de deputat, s-a inscris in PSD. A mai avut un mandat de senator, tot din partea PSD, in perioada 2012-2016.