Rares Bogdan anunta ca pensiile speciale vor fi taiate saptamana viitoare!

8

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a anuntat, miercuri, ca pensiile speciale vor fi eliminate „saptamana viitoare”. „Am anuntat ca vom anula pensiile speciale si se va intampla probabil saptamana viitoare. Sunt convins ca toate partidele care isi doresc asta vor cadea pe o forma comuna si vor reusi sa treaca prin Comisie si prin plen varianta optima pentru ca in Romania nu exista doua categorii de cetateni, ci doar una si toata lumea trebuie sa primeasca pensiile pe baza contributivitatii. Sunt convins ca se va intampla asta.

Loading...

Ca va fi o varianta care va avea mai mult din varianta USR sau PNL… Este important sa se rezolve acest lucru. Ma bucur ca, in sfarsit, si cei din PSD au inteles ca au gresit in momentul in care au marit de doua ori pensiile speciale, au adaugat alte categorii la pensiile speciale. Par ceva mai dornici sa rezolve asta, inclusiv probelma pensiilor parlamentarilor. Sper sa nu se schimbe intr-o saptamana pentru ca azi puteau sa o introduca foarte bine pe ordinea de zi”, a declarat Rares Bogdan la Antena 3.

Prezent in studio, deputatul PSD Adrian Solomon a reactionat violent. ”Ati vorbit de un sfert de ora si ati spus numai ineptii, trebuie sa va inchida cineva gura odata”, a spus Solomon. ”Ineptii sau nu, noi astazi suntem castigatorii alegerilor”, a raspuns Rares Bogdan.

„Nu, poate domnul Iohannis e castigatorul alegerilor, dvs. sunteti cei care ati reusit sa puneti mana pe putere, nu-mi spuneti mie ca ati castigat alegerile”, a reactionat Solomon

„Voi continua sa va administrez bataie dupa bataie electorala si la locale si la parlamentare”, a replicat Rares Bogdan.

„Administreaza-ti matale o bataie de cap intai, sa te pui sa citesti toate legile din tara asta. D-le Rares Bogdan, puneti mana pe carte, cititi legile din tara asta, vedeti cine le-a initiat si apoi sa ne scoateti noua vina (…) Nu te mai da desteptul natiunii ca nu-i cazul, vezi-ti de treaba”, a strigat Solomon.