Rares Bogdan: ALDE nu are ce cauta la guvernare alaturi de PNL si USR!

4

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a anuntat, sambata, la Venus, ca nu va accepta ca ALDE sa intre la guvernare alaturi de PNL, dupa caderea Guvernului Dancila.

Loading...

„ALDE nu are ce cauta la guvernare alaturi de PNL, USR si PMP. Am memorie buna, nu uit ca au fost alaturi de PSD in atacul asupra justitiei, impreuna cu Nicolicea, Serban Nicolae si Florin Iordache. Nu uit cum i-au atacat pe protestatarii din Piata Victoriei”, a declarat Rares Bogdan pentru Digi24.

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata, tinerilor liberali prezenti la Scoala de vara de la Venus, ca sunt foarte multe lucuri de facut si de indreptat dupa guvernarile esuate ale PSD, precizand ca sustinerea mediului privat si cresterea economica sunt pilonii fundamentali pentru a face Romania Normala.

“Dragii mei, sunt foarte multe lucruri de facut si de indreptat dupa guvernarile esuate ale PSD-ului. Reconstructia statului roman, pentru a fi in slujba cetateanului, cresterea economica si sustinerea mediului privat pentru a genera bunastare sunt pilonii fundamentali pentru a face Romania normala, sloganul meu Romania normala”, a declarat Iohannis, sambata, la scoala de vara a TNL de la Venus.

El a spus ca propune romanilor sa traiasca intr-o tara in care normalitatea este regula si nu exceptia si in care cetateanul este in centrul functionarii statului si nu invers.

“Proiectul pe care il propun romanilor este acela de a trai in sfarsit intr-o tara in care normalitatea este regula, nu exceptia in care cetateanul este in centrul functionarii statului si nu invers si in care cetateanul duce o viata sigura si prospera. Romania anormala este tara din care tinerii nu isi vor mai dori sa plece definitiv pentru ca nu au sanse aici. Romania normala este tara in care investitiile si dezvoltarea sunt incurajate pana si in cele mai defavorizate zone, in care tinerii, din pacate, acum sunt pur si simplu abandonati si condamnati la saracie. Proiectul Romaniei normale este proiectul intregii Romanii, un proiect al unei intregi generatii care nu poate fi dus la bun sfarsit decat prin implicarea partidelor autentic democratice, a organizatiilor civice precum si a voastra, a tinerilor, care va doriti o cariera politica”, a explicat Iohannis.

Presedintele a mai spus ca dupa dezastrul guvernarilor PSD care a rapit Romaniei sanse la dezvoltare, oamenii vor o guvernare eficienta.

“Dupa dezastrul PSD-ist, care a rapit Romaniei ani de zile sansa la dezvoltare, cetatenii vor o guvernare eficienta, care sa le aduca siguranta, prosperitate, bunastare si cu ajutorul vostru o vor avea. Voi sunteti generatia care poate readuce entuziasmul, speranta dar si optimismul in politica si in societatea romaneasca. Recladirea sperantei intr-un viitor mai bun este o conditie absolut necesara fara de care dezvoltarea tarii nu are cum sa reuseasca. Eu sunt increzator in destinul Romaniei pentru ca vad aici impreuna cu mine viitori primari, actuali si viitori parlamentari si cu siguranta viitori ministrii si cine stie poate chiar mai mult. Va doresc mult succes in cariera politica”, a mai transmis Klaus Iohannis tinerilor liberali.