Raed Arafat, precizari dupa ce a fost interpretat gresit: „Niciodata nu ma veti auzi afirmand ca am pierdut o lupta”

16

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat afirma, intr-o postare pe Facebook, ca niciodata nu va fii auzit afirmand ca a pierdut o lupta, pentru ca acest lucru ar insemna implicit ca nu mai avem ce face, ceea ce nu este deloc adevarat, referindu-se la efoturile pentru prevenirea raspandirii COVID-19.

„Astazi s-a publicat de mai multe agentii de presa o afirmatie atribuita mie referitoare la ‘pierderea luptei cu COVID-19’. Afrimatia s-ar fi facut in cadrul emisiunii din seara trecuta la Digi24. Singura referire in cadrul emsiunii la pierderea luptei cu COVID-19 era cand am vorbit de colega noastra de la compartimentul de primiri urgente Fetesti, care a pierdut lupta cu COVID-19 decedand in noaptea de Joi spre Vineri”, arata Arafat.

Loading...

”Eu chiar cred ca impreuna putem reusi sa limitam impactul pandemiei in Romania si sa salvam cat mai multe vieti. Niciodata nu ma veti auzi afirmand ca am pierdut o lupta pentru ca acest lucru ar insemna implicit ca nu mai avem ce face, ce nu este deloc adevarat”, scrie Arafat.

El considera ca masurile pe care le iau si le implementeaza autoritastile vor sta la baza opririi cresterii numarului cazurilor, la atingerea unui platou si la inceperea unui trend descrescator.

”Acest lucru necesita timp si un efort comun depus de noi toti”, conchide el.