Radu Tudor i-a desfiintat invitata sefului Mihai Gadea. Reactia lui Ciutacu: „Mai avea sa se duca peste Gadea si sa-l carpeasca in direct”

630

Miercuri seara, in timp ce Mihai Gadea o lauda la „Sinteza zilei” pe doctorita Flavia Grosan, Radu Tudor posta pe Facebook un comentariu in care punea la indoiala integritatea psihica a medicului. Gadea a difuzat la „Sinteza zilei” un interviu cu medicul Flavia Grosan, care sustinea ca a vindecat peste o mie de pacienti cu Covid-19 cu ajutorul unei scheme proprii de tratament. Gadea a catalogat-o drept „doctorita minune”, arata Aktual24.

Colegul de trust al lui Gadea, Radu Tudor, nu a fost deloc incantat de interviul difuzat la „Sinteza zilei” si a scris un comentariu batjocoritor la adresa doctoritei pe pagina sa de Facebook: „O intrebare pentru urmatorul caz al Colegiului Medicilor din Romania: a fost eliminata evaluarea psihologica / psihiatrica periodica pentru medicii cu aviz de libera practica?!”.

Loading...

Postarea lui Radu Tudor a iscat o furtuna de comentarii, Radu Tudor primind peste 2.000 de reactii, aproape toate fiind negative.

Modul in care Radu Tudor a reactionat la interviul Flaviei Grosan din emisiunea lui Mihai Gadea a fost comentat de Victor Ciutacu, fost coleg si prieten cu vedetele Antena 3. Si un alt fost antenist, Ionut Cristache, a tinut sa isi dea cu parerea. Comentariile celor doi au fost postate pe pagina Sorinei Matei, care comentase satisfacuta avalansa de comentarii negative la adresa lui Radu Tudor.

„Mai avea sa se duca peste Gadea si sa-l carpeasca in direct ca-si permite”, a comentat Ciutacu despre Radu Tudor.

„Nu mi-a trecut prin cap vreodata sa-ti desfiintez invitatul in timp ce era cu tine in direct”, a adaugat Ciutacu.

Radu Tudor a anuntat recent ca i s-a propus, din partea mai multor lideri ai PNL, sa preia conducerea TVR. Ludovic Orban a negat insa aceasta informatie.

”Este o minciuna. Nu are nici un fel de baza. Asta este punctul meu de vedere. Sunt ofensat ca poate sa apara un astfel de articol. Sunt cunoscute relatiile dintre Antena 3 si PNL, care a fost sistematic atacat de Antena 3”, a declarat Orban pentru G4Media.ro