Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, dat afara din emisiune de Madalina Dobrovolschi: „Vedeti-va de manipularile pesediste in alta parte”

18

Madalina Dobrovolschi l-a dat afara, miercuri seara, din emisiunea sa de la Realitatea Plus pe purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu. „Eu va doresc buna seara si vedeti-va, in continuare, de manipularile pesediste”, i-a spus realizatoarea TV.

Romascanu a sustinut ca amenzile din perioada starii de urgenta erau „vadit neconstitutionale”. Cand Dobrovolschi l-a contrazis, afirmand ca CCR a „adaugat la lege”, conform opiniei separate a judecatoarelor Livia Stanciu si Simina Tanasescu, Romascanu s-a infuriat.

Loading...

Lucian Romascanu: Dumneavoastra sunteti un post de dreapta si este natural sa aveti o anumita abordare…

Madalina Dobrovolschi: Eu nu cred ca este vorba despre o abordare de stanga sau de dreapta, eu cred ca este vorba despre o abordare referitoare la sanatatea oamenilor… Domnule Roman (deputat PNL, prezent in emisiune) interveniti si spuneti-mi daca domnul Romascanu are dreptate, sunteti multumit de modul in carea iesit pe usa Parlamentului acest proiect ?

Lucian Romascanu: Doamna Puscalau, vreti sa ma mai aveti la dumneavoastra in emisiune?

Madalina Dobrovolschi: Da, dar sunt inca invitati care trebuie de asemenea sa raspunda.

Lucian Romascanu: Lasati-mi ideea s-o termin! Ati intrat peste mine…

Madalina Dobrovolschi: Pai domnule Romascanu, aici eu sunt moderator, dumneavoastra sunteti invitat, alaturi de dumneavoastra sunt si alti invitati si este normal sa existe un dialog. Ati avut parte de raspuns, acum intervine domnul Roman, care va da opinia domniei sale, dupa care revenim la dumneavoastra, daca vor exista si alte puncte de vedere pe care sa le exprimati. Daca nu mai doriti sa mai stati in emisiune si va afecteaza emotional, mie imi pare foarte rau, eu va doresc buna seara si vedeti-va, in continuare, de manipularile pesediste. Imi pare rau, chiar nu este conferinta PSD aceasta emisiune.

Romascanu a disparut apoi din emisiune.

Sursa: Aktual24