PSD ar putea deveni istorie. Dancila, catre social democrati: PSD risca sa dispara de pe scena politica daca va pierde guvernarea!

20

Presedintele PSD, Viorica Dancila, i-a avertizat, luni, pe parlamentarii partidului ca PSD risca sa dispara de pe scena politica daca va pierde guvernarea.

Loading...

Surse din PSD, citate de Digi24, anunta ca Viorica Dancila le-a spus deputatilor ca daca PSD o sa fie scos de la guvernare si obtine un rezultat prost la alegerile prezidentiale, va fi cel mai probabil sfarsitul pentru PSD.

Premierul le-a cerut deputatilor sa gaseasca parlamentari de la alte partide care sa sustina guvernul la vot.

Viorica Dancila le-a spus deputatilor ca daca PSD o sa fie scos de la guvernare si obtine un rezultat prost la alegerile prezidentiale, va fi cel mai probabil sfarsitul pentru PSD.

Intrebata la plecarea de la sedinta de grup despre discutiile din interior, Viorica Dancila a spus ca daca rezultatul la alegeri e slab, increderea in PSD va fi diminuata.

Viorica Dancila a participat la sedinta grupului parlamentar PSD de la Camera Deputatilor, de unde a plecat sa discute si cu senatorii partidului.

De asemenea, premierul are luni o intalnire si cu grupul minoritatilor nationale, unde incearca sa ii convinga pe deputatii minoritatilor sa sustina Guvernul la vot in Parlamentul.