Prime Kapital a reunit comunitatea de business din Iasi pentru a lansa ansamblu imobiliar Silk District

27

Prime Kapital a reunit reprezentantii comunitatii de business si ai societatii din Iasi, pe data de 6 iunie pentru a sarbatori lansarea proiectului Silk District. Mesajul pe care acest eveniment il transmite este cel ca Silk District este mai mult decat un ansamblu imobiliar de tip mixed-use. Acesta reprezinta un pas inainte in evolutia Iasiului, un oras cu un imens potential neexploatat.

Evenimentul de lansare a avut 130 de invitati si s-a desfasurat la Liria Events – Lacul Aroneanu. Participantii s-au delectat cu preparate romanesti reinventate de chef Liviu Lambrino, iar atmosfera a fost intretinuta prin muzica oferita de filarmonica Iasi si trupa Feelings, dans, coregrafie si momente artistice memorabile, inclusiv o holograma 3D – special realizata pentru acest eveniment.

Loading...

Oameni de afaceri, formatori de opinie, persoane publice, atat din mediul de business local, cat si din cel national au fost printre invitatii Prime Kapital. Evenimentul a fost o ocazie foarte buna de a discuta intr-un mediu relaxat despre viitorul Iasiului, dezvoltarea lui pe plan social si economic si potentialul major de crestere.

„Va multumesc pentru invitatia la acest frumos eveniment. A fost o petrecere pe cinste si am avut ocazia sa cunosc si sa vorbesc cu oameni interesanti. Felicitari pentru acest proiect extraordinar!” – a transmis unul dintre invitati.

Ce inseamna Silk District pentru Iasi?
Silk District este un proiect care vine in sprijinul dezvoltarii Iasiului, a comunitatii si a mediului de afaceri.
Proiectul de tip mixed-use va avea doua componente principale: birouri de categoria A cu o suprafata de aproximativ 100 000 m2 si 2 500 de apartamente de calitate. in completarea acestora, Silk District va cuprinde spatii de retail si servicii, parcuri, zone de agrement si de relaxare, o clinica medicala, o gradinita si un hotel de 4 stele cu spatii de organizare a conferintelor, sala de fitness si piscina pentru a implini toate nevoile comunitatii reprezentata de angajati in cladirile de birouri sau rezidenti ai complexului.

Pe plan rezidential, proprietarii de apartamente se vor bucura, pe langa excelenta in executia locuintelor, de un standard inalt al calitatii vietii.

Partea de office a proiectului va oferi posibilitatea de extindere afacerilor prezente pe piata locala sau celor care isi doresc sa investeasca in Iasi si va permite companiilor sa isi consolideze echipele intr-o singura locatie. Astfel, tinerele talente isi vor putea construi cariere de succes, pe plan local, ramanand alaturi de familie.
”Ne-a facut placere sa ii gazduim pe invitatii nostri si, putem spune ca, la Iasi ne simtim acasa. Suntem incantati de faptul ca putem juca un rol in dezvoltarea acestui oras, iar acest eveniment a fost doar inceputul”, a declarat Maggie Kitshoff, Director Executiv Rezidential&Office Prime Kapital.