Primaria Sectorului 2 acorda un ajutor financiar de 50.000 de lei Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”

5

Consiliul Local al Sectorului 2 a votat in sedinta din 29 aprilie un proiect care prevede acordarea unui ajutor financiar Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu”, in valoare de 50.000 de lei, pentru achizitionare container exterior modular, destinat triajului si izolarii pacientilor potential infectati cu COVID-19.

Proiectul a fost initiat de viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu in urma adresei primite din partea Institutului.

Loading...

„Vreau sa multumesc consilierilor locali care au inteles importanta acestui demers si au votat proiectul meu. Suma acordata va fi alocata din bugetul destinat pentru organizarea evenimentului Duminica Ortodoxiei 2020, care dupa cum stiti nu a mai avut loc. in sectorul 2 am luat o serie de masuri pentru limitarea efectelor negative ale coronavirusului inca de la inceputul lunii martie si ma bucur sa vad ca acestea au avut succes, cu atat mai mult cu cat in sectorul nostru avem si spitalele dedicate COVID-19”, a declarat viceprimarul Dan Cristian Popescu la sfarsitul sedintei de consiliu.