Prietena si vecina Cristinei Topescu care a sunat la 112: „Nu credeti prostiile de la TV! Cris nu s-a sinucis. Fiti jurnalisti, nu hiene!”

5

Administratorul paginii de Facebook a Cristinei Topescu, Diana Maria, le cere oamenilor sa nu creada „prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis”. „Dragi colegi de breasla, va rog sa aveti decenta de a avea rabdare si de a fi jurnalisti adevarati, nu hiene!”, a scris Diana Maria chiar pe pagina Cristinei Topescu.

Loading...

Iata postarea Dianei Maria. Ea a publicat si un prinscreen cu apelul facut la 112. Deja a fost asaltata de „hienele” de la televiziunile de stiri.

Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creata de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu cativa ani.

Cristina care imi este prietena si vecina. Eu am sunat la 112.

Dragi colegi de breasla, va rog sa aveti decenta de a avea rabdare si de a fi jurnalisti adevarati, nu hiene!

In cursul zilei de astazi, 13 ianuarie, va voi da informatiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei si despre cum am ajuns sa sun la numarul de urgenta. Nu va asteptati la picanterii si mizerii!

Va multumesc anticipat.


Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitatii, nu stia unde va merge de Craciun si Revelion. In plus, asa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai intamplat asta de multe ori. Sa nu dea semn si doua saptamani, apoi sa sune si sa povestim.

Astazi am intrat in panica pentru ca toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o drama. Asa e Cris.
—–
Fiti DECENTI!

Nu ati cunoscut-o!

Am refuzat sa furnizez informatii hienelor cand m-am dus sa ii pun o lumanare, pentru ca nimeni nu s-a gandit sa ii duca Lumina!

Nu voi aparea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!

Totul va fi public. DECENT.
Si nu credeti prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.
A trecut Sus alaturi de cateii ei, asa cum voia sa se intample cand ii va veni ceasul.