Premierul Ludovic Orban avertizeaza: „PSD si-a pierdut simtul ratiunii si au dat drumul unei campanii in care manipularea, minciuna, deziformarea sunt practicate pe scara larga”!

6

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a prezentat luni o lista a fake news-urilor lansate de PSD in ultima saptamana. „Disperarea PSD ne arata foarte clar ca acest partid n-a invatat nimic din ultimii ani, ca si-au pierdut complet busola”, a spus Orban.

Loading...

”Constat in ultimele zile ca PSD si-a pierdut simtul ratiunii si au dat drumul unei campanii in care manipularea, minciuna, deziformarea sunt practicate pe scara larga. Vreau sa dau cateva mesaje simple pentru a demonta mizeriile lansate de PSD in spatiul public.

Le spun bunicilor ca PNL are ca obiectiv cresterea pensiilor si le garantez ca nu se va atinge nimeni de veniturile lor. In ceea ce priveste salariile: niciun angajat nu trebuie sa se teama ca ii scade salariul, din contra, in aceasta saptamana finalizam analizele pentru a creste salariul minin.

De asemenea, guvernul PNL are ca obiectiv prioritar constructia de spitale noi, in special a spitalelor regionale, pentru care exista finantare de la buget. Cei care n-au reusit sa construiasca spitale, cei de la PSD, au lansat minciuni gogonate in spatiul public si au spus ca PNL vrea sa inchida spitale. Nici vorba despre asa ceva. Nu in ultimul rand, disperarea PSD ne arata foarte clar ca acest partid n-a invatat nimic din ultimii ani, ca si-au pierdut complet busola”, a declarat Ludovic Orban, luni, dupa sedinta BPN al PNL.

„Folosesc institutii pe care le controleaza, cum a fost CEC in Dolj, care a platit pensiile la nivelul din august. Am cerut Ministrului Finantelor destituirea directorului responsabil pentru aceasta eroare”, a mai spus Orban.