Premierul Florin Citu trimite Corpul Control la Apele Romane, dupa ce o chelnerita a fost angajata inginer

71

Premierul Florin Citu a cerut Corpului sau de control sa investigheze situatia de la Apele Romane, in urma aparitiei in presa a unor informatii privind angajarea unei tinere fara a avea cunostinte minime in domeniu.

„In urma informatiilor aparute in spatiul public, am cerut Corpului de control al prim-ministrului sa investigheze situatia de la Apele Romane. In mandatul meu, asa cum am promis, cer profesionalism, integritate, competenta si transparenta. Mesajul acesta nu este doar pentru cei cu functii de conducere, este pentru toti cei care lucreaza in sectorul public: fara penali in functii publice; profesionisti; fara nepotisme; fara conflict de interese”, a scris Citu, miercuri, pe Facebook.

Loading...

Potrivit unei anchete realizate de Recorder, „o tanara care a lucrat ca ospatarita, apoi a fost, pe rand, manager de cafenea, manichiurista si, vreme de trei zile, angajata la Primaria Vatra Moldovitei si care spune ca a terminat Facultatea de Chimie este unul dintre cei mai proaspeti angajati ai Administratiei Bazinale de Apa Prut-Barlad”.